Tech Data Azlan sluit distributieovereenkomst Informatica

Tech Data Azlan sluit distributieovereenkomst Informatica

Gepubliceerd: donderdag, 27 juli 2017
Door:

Share |

Azlan, Tech Data’s value-added divisie met sterke focus op Enterprise IT-oplossingen, sluit een strategisch partnership met Informatica, leider in Enterprise Cloud Data Management en versneller van data-gedreven digitale transformatie. De nieuwe distributie-overeenkomst voor Nederland, België en Luxemburg helpt klanten te transformeren naar een datacentrische organisatie.

De nieuwe overeenkomst biedt Tech Data Azlan de mogelijkheid om de toonaangevende datamanagement oplossingen van Informatica in projecten bij klanten aan te bieden om innovatieve Big Data-, Cloud Data-, of Data Security-projecten te realiseren.

Bedrijven zoeken momenteel intensief naar oplossingen voor het koppelen en opruimen van verschillende informatiebronnen om nieuwe, waardevolle kennis te verkrijgen en zodoende de juiste zakelijke beslissingen te nemen, en ten tweede, om data-gedreven processen te automatiseren. Organisaties hebben behoefte aan geïntegreerde oplossingen voor datamanagement oplossingen om de toegevoegde waarde door persoonlijke benadering van de klant te bereiken en tegelijkertijd te voldoen aan de hoge eisen van de beveiliging van persoonsgegevens. Data security speelt een bijzondere rol voor Informatica – Informatica biedt bedrijven een oplossing die gevoelige gegevens inzichtelijk maakt door gedegen analyse en risico evaluatie en toepassingen voor remedie.

"Met Informatica als toonaangevende aanbieder van Enterprise Cloud Data Management oplossingen omgeving, breiden wij ons Analytics portfolio en propositie aan onze zakelijke partners verder uit. De beoogde partners voor de Informatica-oplossingen zijn naast de systeem integrators en consultancybedrijven juist ook de Value Added Resellers die data-integratie en veiligheid op het gebied van big data aanbieden en hun oplossingsportefeuille wil uitbreiden", aldus Marc van Ierland, Director Tech Data Azlan Nederland.

"Samenwerken met Tech Data Azlan biedt Informatica de kans om ons bereik uit te breiden in de markt met de toppartners in de regio. Door gebruik te maken van ons nieuwe Informatica Channel Program kunnen zij onze toonaangevende cloud datamanagement en data-beveiligingsoplossingen aanbieden en de omzet en winst van Tech Data Azlan en haar partners te kunnen verhogen”, aldus Rodney Foreman, Senior Vice President Partner Ecosystem , Informatica.

"Omdat het volume en de verscheidenheid van gegevens nog steeds in een ongekend tempo stijgen, gaan organisaties naar Informatica om hen te helpen gefragmenteerde datasilo's te combineren en de storende kracht en de waarde van hun informatie activa te maximaliseren", aldus Vincent Harmsen, VP Northwest EMEA, Informatica. "We zijn verheugd om samen te werken met Tech Data in de Benelux, een gevestigde wereldwijde technologie-waarde partner, en de gespecialiseerde zakenpartners te identificeren en te ondersteunen, die een diepgaande specialisatie hebben in Cloud Data Management, Analytics en Big Data. Aangezien data de basis vormt voor digitale transformatie, zal het Informatica- en Tech Data-partnerschip organisaties helpen om door middel van onze toonaangevende data-driven oplossingen hun digitale agenda te versnellen."


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen