Delta verhoogt internetsnelheid instappakket

Delta verhoogt internetsnelheid instappakket

Gepubliceerd: donderdag, 03 augustus 2017
Door:

Share |

DELTA heeft de internetsnelheid van het Alles-in-1 Instap pakket voor consumenten per 1 augustus verhoogd van 50 Mbps naar 80 Mbps. CEO Marco Visser kondigde deze stap twee weken geleden al aan in een interview met de PZC. Klanten met dit pakket kunnen vanaf vandaag al profiteren van deze hogere internetsnelheid. Ook de internetsnelheid van het MKB Alles-in-1 Instap pakket gaat naar 80 Mbps. Dat pakket kende tot nu toe een snelheid van 60 Mbps.

De Alles-in-1 pakketten voor consumenten van DELTA bieden nu snelheden van 80 (Instap), 150 (Premium) en 400 Mbps (Super). Het Alles-in-1 Instap pakket biedt behalve 80 Mbps ook standaard 60 digitale tv kanalen (waarvan 31 in HD-kwaliteit) en gratis onderling bellen met andere DELTA-klanten. Het Instap pakket kost € 52,50 per maand. Nieuwe klanten en DELTA-klanten die wel energie maar nog geen internet afnemen betalen de 1e vier maanden € 30,- per maand.

DELTA zet de komende tijd sterk in op nóg hogere internetsnelheden en meer bandbreedte op zijn digitale netwerk. Er wordt fors geïnvesteerd in het zogenaamde ‘Next Generation Netwerk’ zodat in 2018 fasegewijs snelheden van 1 Gigabit per seconde (Gbps) aangeboden kunnen worden. Daarmee biedt DELTA glasvezelsnelheden via het kabelnetwerk en zet het in Nederland de trend.
CEO Marco Visser: “We geven hiermee Zeeland een sterke digitale impuls. Dat is niet alleen voor DELTA belangrijk, maar voor heel Zeeland. Een krachtig digitaal netwerk vergroot de concurrentiepositie van Zeeland en zorgt voor een gunstig vestigingsklimaat voor nieuwe bewoners en bedrijven.”


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen