En dit is de Samsung Galaxy Note8

En dit is de Samsung Galaxy Note8

Gepubliceerd: donderdag, 24 augustus 2017
Door:

Share |

Samsung heeft de Galaxy Note8 geïntroduceerd. Deze nieuwe Note is voor mensen die grotere dingen willen doen. Met de Galaxy Note8 heb je een groter Infinity Display, dat makkelijk in je hand past. Met de S Pen open je nieuwe mogelijkheden om te communiceren op de manier die bij jou past. Ook maak je met Samsungs beste smartphonecamera ooit verbluffende foto’s. Kortom, de Galaxy Note8 is zo ontworpen dat het perfect aansluit op het leven van nu.“De passie onder Note-gebruikers is groot. Zij zijn een blijvende inspiratiebron voor ons. Wij hebben de nieuwe Note voor hen ontworpen,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Van het Infinity Display tot de slimmere S Pen en de meest krachtige Dual Camera, de Galaxy Note8 stelt je in staat dingen te doen die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.”

De Galaxy Note8 heeft het grootste scherm ooit op een Note. Toch kun je de smartphone door de slanke body comfortabel in de hand houden. Op het 6,3 inch Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display zie je meer, terwijl je minder hoeft te scrollen. Je hebt meer ruimte om te kijken, te lezen en te tekenen. Dat maakt de Galaxy Note8 tot een ultieme smartphone om te multitasken.

Met de nieuwe functie App Pair kun je op de Galaxy Note8 alle kanten op. Tal van acties voer je eenvoudig tegelijkertijd uit op het Edge panel. Bekijk een video terwijl je appt met vrienden of bel in op een conference call met het nummer én de agenda voor je neus.Sinds de introductie is de S Pen een van de meest kenmerkende eigenschappen van de Note. Op de Galaxy Note8 is de S Pen sterk verbeterd met nieuwe manieren om te schrijven, tekenen en communiceren met je vrienden. De S Pen heeft een fijnere punt en verbeterde drukgevoeligheid. Met de nieuwe functies kun je je uiten op manieren die geen andere stylus of smartphone ooit mogelijk maakte.

Als communiceren via tekst niet voldoende is, biedt de Galaxy Note8 ook andere mogelijkheden. Via Live Message deel je animaties en tekeningen op platforms die GIFs (AGIF) ondersteunen. Dit was nog niet eerder mogelijk met de S Pen. Dankzij het Always On Display blijf je precies op de hoogte van je notificaties, zonder dat je je telefoon hoeft te ontgrendelen. Dat kan op alle Galaxy devices, maar de Note8 kan meer. Met Screen Off Memo maak je tot honderd pagina’s aantekeningen en bewerk je deze direct op het Always On Display.

Kom je een tekst in een vreemde taal tegen of ben je in het buitenland, activeer dan S Pen Translate. Daarmee worden niet alleen losse woorden, maar ook complete zinnen vertaald. Dit kan in 71 talen. Ook reken je in een handomdraai vreemde valuta om naar euro’s.

Voor veel mensen is het belangrijk dat hun nieuwe smartphone een goede camera heeft. Samsung zet al jaren de standaard voor smartphonecamera’s en met de Galaxy Note8 gaat dat nog een stap verder. De nieuwe Note heeft de krachtigste Samsung smartphonecamera tot nu toe aan boord.

De Galaxy Note8 is uitgerust met twee 12 MP camera’s aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens. Of je nu een nieuwe stad ontdekt tijdens een citytrip of je achtertuin fotografeert op een mooie zondagmorgen, met OIS leg je de scherpste beelden vast.

Andere unieke eigenschappen van de camera op de Galaxy Note8:
• Live Focus. Voor extra diepte kun je het bokeh effect aanpassen in de preview modus en nadat je de foto hebt genomen.
• Dual Capture Mode. Je kunt met de beide camera’s aan de achterkant twee foto’s tegelijkertijd maken en die ook nog eens bewaren. Zo maak je tegelijkertijd een close-up shot met de telelens en een shot met de groothoeklens.
• De groothoeklens heeft een Dual Pixel sensor met snelle Auto Focus, zodat je ook bij weinig licht scherpe foto’s maakt.
• De toonaangevende 8MP Smart Auto Focus camera aan de voorkant zorgt voor scherpe selfies en videochats.
Een wereld aan functies en diensten
De Galaxy Note8 bouwt voort op het succes van de Galaxy-reeks met een set van unieke functies die meer mogelijkheden bieden:
• Water- en stofbestendig: Vier jaar geleden introduceerde Samsung het eerste Galaxy device dat waterbestendig was. Tegenwoordig kun je vrijwel overal uit de voeten met de Note dankzij de IP68 water- en stofbestendigheid en de S Pen. Je kunt zelfs schrijven als het display nat is.
• Snel draadloos opladen: Twee jaar geleden introduceerde Samsung de eerste Galaxy die je draadloos kon opladen. De Galaxy Note8 ondersteunt de meest geavanceerde draadloze opslag die op dit moment mogelijk is. Zonder gedoe met draden laad je je smartphone snel en eenvoudig op.
• Veiligheid: De Galaxy Note8 biedt meerdere biometrische authenticatiemogelijkheden, zoals iris en vingerafdruk scannen. Samsung KNOX zorgt voor eersteklasveiligheid op zowel hardware- als softwareniveau. Met Secure Folder bewaar je je persoonlijke en professionele data apart.
• Krachtige prestaties: Met 6 GB RAM, een 10nm processor en uitbreidbaar geheugen (tot 256 GB) heb je alle kracht die je nodig hebt om te browsen, streamen, gamen en multitasken.
• Innovatieve mobiele ervaring: Samsung DeX zorgt voor een desktopervaring via je smartphone. Je files blijven op je smartphone, maar je werkt op een desktop (groter scherm) dankzij Samsung DeX. De Galaxy Note8 heeft ook Bixby, een slimme manier om je telefoon te bedienen; het is een virtuele assistent die van jou leert en zo in de loop der tijd steeds beter inspeelt op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zo krijg je steeds meer gedaan.

De Galaxy Note8 heeft innovaties en geavanceerde functies die je performance, productiviteit en veiligheid op zakelijk gebied sterk kunnen verbeteren en vereenvoudigen:
• Verbeterde S Pen voor zakelijk gebruik: Met de S Pen kun je als professional doen wat andere smartphones niet kunnen. Denk aan discreet aantekeningen maken in Screen Off Memo of het snel bewerken van documenten en foto’s.
• Authenticatie zonder fysiek contact: De Galaxy Note8 heeft iris scanning. Dat is handig voor professionals in bijvoorbeeld de gezondheidszorg of de bouw. Je kunt je smartphone ontgrendelen zonder je toestel aan te raken.
• Verbeterde DeX: De Galaxy Note8 biedt Samsung DeX voor als je graag gebruik maakt van een desktop. Waar je ook bent, op kantoor of thuis.
Onze voortdurende inzet voor veiligheid
De batterij van de Galaxy Note8 heeft Samsungs 8-Point Battery Safety Check ondergaan. Dit is de strengste batterijtest in de industrie.

“Wij hebben nauw samengewerkt met Samsung om de kwaliteit en veiligheid van de smartphone te kunnen garanderen. De Galaxy Note8 heeft een volledige serie strenge tests succesvol doorstaan, van de veiligheid van het toestel zelf tot de batterij,” zegt Sajeev Jesudas, President, UL International.

De Samsung Galaxy Note8 is vanaf 15 september in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 999 euro. De eerste modellen verschijnen in de kleuren Midnight Black en Maple Gold. Als je van 23 augustus tot 14 september een pre-order plaatst voor de Galaxy Note8 ontvang je een gratis DeX bij de Galaxy Note8.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen