Eric-Jan Doorenbosch nieuwe directeur Telecombinatie

Eric-Jan Doorenbosch nieuwe directeur Telecombinatie

Gepubliceerd: vrijdag, 25 augustus 2017
Door: Marco Mekenkamp

Share |

Eric-Jan Doorenbosch is vanaf heden werkzaam als directeur van Telecombinatie consumer. Herwin van der Kamp blijft algemeen directeur van het hele concern en Matthijs van IJzeren directeur van Telecombinatie zakelijk. Met Eric-Jan haalt Telecombinatie een zeer ervaren kracht binnen.

“De afgelopen periode hebben we veel geïnvesteerd in het neerzetten van het fundament van onze strategie waarin we de stap willen maken van sim naar huishouden. Het mobiele portfolio is uitgebreid met o.a. breedband, energie, verzekeringen en domotica-oplossingen. Daarnaast hebben we een eigen systeem ontwikkeld wat het mogelijk maakt om al deze diensten te verkopen. Nu start een fase waarbij we onze strategie ook echt naar buiten gaan uitdragen. Een nieuwe fase met grote uitdagingen. Daarom ben ik zeer blij met Eric-Jan als nieuwe kracht aan boord. Met zijn ervaring gaan we zeker de stappen kunnen zetten die we voor ogen hebben”, aldus Herwin van der Kamp.

Eric-Jan Doorenbosch is onder andere werkzaam geweest bij Sony, PlanetInternet, Hi en PhoneHouse. Zo heeft hij het merk Hi destijds groot gemaakt en is tot 2015 directeur geweest van PhoneHouse Nederland. “Mijn focus zal komen te liggen bij het activeren en accelereren van de Telecombinatie strategie. Denk dan aan het verder uitbreiden van het portfolio (met bijvoorbeeld nieuwe energieleveranciers en repair) en het introduceren van een nieuwe Telecombinatie positionering richting de klanten. Ik ben erg enthousiast om nu voor Telecombinatie aan de slag te gaan!”


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen