Steeds meer apps voor iPhone

Steeds meer apps voor iPhone

Gepubliceerd: donderdag, 30 juli 2009
Door: Marco Mekenkamp

Share |

We worden zo langzamerhand doodgegooid met nieuwe apps voor de iPhone. Zo is er nu ici - Frankrijk, een app waarmee de iPhone vertelt waar je je in Frankrijk begeeft en wat de highlights zijn van het betreffende departement. Gisteren maakte DutchCowboys, waaronder ook het blog Mobile Cowboys valt, een eigen app te hebben laten ontwikkelen.

De applicatie van DutchCowboys bied je naast de laatste berichten op Dutchcowboys ook alle berichten van Mobilecowboys en Dutchcowgirls. Via de menu "+" button (Afbeelding) kom je in het menu waar je razensnel kunt switchen tussen alle blogs. Daarnaast kun je het videochannel bekijken met vrijwel alle videos (voorlopig nog alleen Youtube). Via de reactie button (Afbeelding) kom je op het reactiescherm. Hier kun je direct reageren op ieder bericht. Op de website worden deze reacties gemarkeerd met een iPhonesymbool. Daarnaast kun je het bericht ook doorsturen per mail (Tell a cowboy). Helemaal nieuw in de applicatie is de integratie van Twitter. De app is hier te downloaden.

Bij de app van ici - Frankrijk zijn de teksten ingesproken door acteur Robin van der Velden (onder meer Gooische Vrouwen en Sesamstraat) en geven in circa 45 seconden een ‘beeld’ van wat kenmerkend is aan het departement. ici - Frankrijk vertelt over het landschap, de dorpjes en steden, de riviertjes, het lokale eten en drinken en/of bekende wijnhuizen uit die streek. Naast gebruik op de camping of in het vakantiehuisje is ici - Frankrijk ook leuk voor onderweg, zo staat in het persbericht te lezen. “Met de functie ‘En route’ krijg je automatisch de highlights te horen wanneer je een nieuw departement binnenrijdt. De lange reis over de Route du Soleil wordt hiermee een interessante ontdekkingstocht door Frankrijk.” De applicatie beslaat alle 96 departementen van Frankrijk gelegen in Europa, inclusief Corsica, is geschikt voor de Iphone 3G en 3GS en voor 1,59 euro te downloaden in de App Store.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen