Mobile World Congress goed bezocht

Mobile World Congress goed bezocht

Gepubliceerd: woensdag, 24 februari 2010
Door: Sjoerd van der Helm

Share |

Het Mobile World Congress 2010 is beter bezocht dan vorig jaar. Dat heeft organisator GSMA bekend gemaakt. In totaal trok het congres 49 duizend bezoekers uit in totaal 200 landen. Vorig jaar kwamen er in totaal 47 duizend mensen op de beurs af.

De organisatie toont zich tevreden over het verloop van het vierdaagse congres en de grote opkomst. In totaal demonstreerden ruim 1300 bedrijven hun nieuwste producten en ontwikkelingen in de beurshallen met een totale oppervlakte van 56 duizend vierkante meter. Topmannen uit de telecombranche waren aanwezig voor het geven interviews en keynotes. Op Mobileworldlive kunnen verschillende speeches en interviews bekeken worden, onder meer die van Google CEO Eric Schmidt.

Nieuw onderdeel van het congres was de zogenaamde App Planet, waar het nieuwste op software en applicatie-gebied werd getoond. De App Planet trok tijdens dit eerste jaar maar liefst 20 duizend bezoekers. Bovendien waren er meer dan 6000 softwareontwikkelaars aanwezig aldus de organisator.

Ook in 2011 zal de Fira in Barcelona het toneel van het Mobile World Congress zijn. Er gingen geruchten dat de beurs een andere locatie zou gaan zoeken voor volgend jaar, maar de GSMA laat weten dat MWC 2011 gepland staat van 14 tot 17 februari in Barcelona.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen