Jong talent Max Kranendijk voor een dag op stoel van CIO Vodafone

Jong talent Max Kranendijk voor een dag op stoel van CIO Vodafone

Gepubliceerd: donderdag, 13 oktober 2011
Door: Marco Mekenkamp

Share |

Lineke Sneller, Vodafone CIO (Chief Information Officer) en winnares van de CIO of the Year Award 2010, staat vandaag haar plek af aan de 25-jarige student Max Kranendijk. Dit jong talent mag één dag naar eigen inzicht een sessie met de Vodafone directie leiden als onderdeel van het inititatief ‘CEO for one day’. Tijdens deze dag, georganiseerd door TEDxRotterdam, nemen geselecteerde master studenten voor één dag plaats aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

De TEDx-evenementen staan altijd volledig in het teken van inspiratie, nieuwe kennis, leiderschap, passie, vooruitgang en (technologische) vernieuwing. Het centrale thema van TEDxRotterdam is ‘Future Leadership’: hoe denken de leiders van de toekomst en welke lessen kunnen we daar vandaag al van leren? Tijdens de positiewissel zal Max Kranendijk, masterstudent bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, een specifiek management vraagstuk oplossen voor Vodafone Nederland en zijn visie op toekomstig leiderschap delen met de organisatie.

Lineke Sneller: “Voor Vodafone is ‘CEO for one day’ de kans om high potentials te ontmoeten. Het programma sluit perfect aan op waar Vodafone in gelooft: in de kracht van talent onafhankelijk van leeftijd, geslacht, nationaliteit of kennis. De uitdaging is om de diversiteit aan talenten van onze medewerkers ten volle te benutten. Dat betekent: herkennen en inzetten van die talenten, maar ook ruimte bieden aan alternatieve wensen en behoeften. Dit vraagt dan ook een leiderschapsstijl van coaching en vertrouwen in je medewerker. ‘CEO for one day’ is daarvan een perfect voorbeeld. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten van 13 oktober en wens Max veel succes”.


Max Kranendijk.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen