Jabra reikt EMEA Partner awards 2012 uit

Jabra reikt EMEA Partner awards 2012  uit

Gepubliceerd: dinsdag, 31 januari 2012
Door: Pim Hilferink

Share |

Bij de Partner awarduitreiking 2012, onderdeel van de in Rome gehouden EMEA partnerconferentie van headsetspecialist GN Netcom/Jabra zijn de Benelux partners Atis Telecommunicatie en Westcon Convergence in de prijzen gevallen.

Afgelopen jaar wisten Jabra en zijn partners een enorme groei in de verkoop van headsets en UC-geoptimaliseerde communicatieapparatuur in de EMEA-regio te bewerkstelligen. Die groei werd gedreven door een stijgende vraag naar multi-use headsets voor de zakelijke professional, waarmee gebruikers headsets kunnen gebruiken in combinatie met verschillende andere communicatieapparatuur, waaronder smartphones en tablets.

De awards werden in aanwezigheid van ruim 200 EMEA partners en de sponsors Avaya en Microsoft uitgereikt door CEO Mogens Elsberg, EMEA President Joel Hamon en Managing Director EMEA Central voor de Contact Centre & Office Division, Gregor Knipper. Atis Telecommunicatie won de award voor beste regionale distribiteur van het jaar 2011 in de regio Central (Benelux). Westcon Convergence mocht de award voor beste EMEA-distributeur 2011 in ontvangst nemen.

Meer informatie over het Jabra partnerprogramma is te vinden op www.jabra.com/jabrawin


Reacties (1)

Door jh - woensdag, 01 februari 2012 13:01

wow, de 2 distri's zijn verkozen tot beste distri's

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen