Tele2 gaat klanten online beter bedienen

Tele2 gaat klanten online beter bedienen

Gepubliceerd: vrijdag, 20 april 2012
Door: Marco Mekenkamp

Share |

Klanten zoeken steeds meer online naar de antwoorden op hun vragen over internet, televisie vaste- en mobiele telefonie van Tele2. Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan deze behoefte lanceert Tele2 zijn nieuwe online community.

Op de website forum.tele2.nl is een nieuwe omgeving gecreŽerd waar klanten en medewerkers van Tele2 met elkaar in contact kunnen komen. Naast oplossingen voor tal van mogelijke vragen is de nieuwe community ook een ideale plek voor Tele2 om de mening van haar klanten te peilen over nieuwe producten en diensten.

Tele2 is eind 2010 gestart met een eigen forum, direct vanaf het begin hielpen vele klanten elkaar hier bij het beantwoorden van vragen. Sinds het begin is het aantal bezoekers van het forum continu toegenomen en september vorig jaar werd het Tele2-forum in de Social Media Monitor uitgeroepen tot het beste van Nederland. Maar om de online service verder te optimaliseren is de afgelopen maanden gewerkt aan een verbeterde community.

Forum.tele2.nl biedt bezoekers informatie over (mobiel-)internet, televisie en telefonie van Tele2. En ook actuele berichten over nieuwe producten, storingen of ander nieuws over de provider worden hier gedeeld. De community is een integraal onderdeel van de site Tele2.nl. Discussies op het forum worden automatisch gekoppeld aan relevante informatie die op andere plekken op de Tele2 website staat. Het oude Tele2 forum telde bijna tienduizend geregistreerde bezoekers. Door het vergroten van de interactie, de overzichtelijke indeling, de nieuwe mogelijkheden en het toegewijde community team, verwacht Tele2 vanaf vandaag nog veel meer klanten online te mogen verwelkomen.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen