StartReady lanceert Lync4all UC-oplossing

StartReady lanceert Lync4all UC-oplossing

Gepubliceerd: vrijdag, 11 mei 2012
Door: Joost Biederman

Share |

Het Nederlandse StartReady komt met een Unified Communications cloud oplossing gebaseerd op de Lync-software van producent Microsoft. Het bedrijf mikt met zijn nieuwe UC-diensten op het Midden- en Kleinbedrijf.

StartReady’s kersverse UC-diensten worden op de markt gebracht onder de naam ‘Lync4all’. Onder die paraplu levert het bedrijf twee varianten: een ‘public cloud’- en een ‘private cloud’-oplossing. De eerste variant is met name geschikt voor bedrijven die van 10 tot 250 werknemers. Voor ondernemingen met meer dan 250 gebruikers is de private cloud-dienst optimaler, zo laat StartReady weten. Volgens de UC-specialist komt dat met name door onder andere het feit dat er standaard meer opties worden geboden. Ook is er dan de mogelijkheid tot het op maat inrichten van de UC-omgeving.

Volgens StartReady moet Lync4all ook het locatie- en plaatsonafhankelijk werken bevorderen, aangezien het de nodige belemmeringen slecht als het gaat om bereikbaarheid en onderlinge samenwerking van medewerkers.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen