Nieuwe T-Mobile abonnementen standaard met internet

Nieuwe T-Mobile abonnementen standaard met internet

Gepubliceerd: woensdag, 01 mei 2013
Door: Sjoerd van der Helm

Share |

T-Mobile introduceert op 13 mei een nieuw abonnementenmodel waarbij klanten naar eigen zeggen meer keuzevrijheid hebben. De abonnementen bieden standaard toegang tot internet tegen lage snelheid, zodat diensten als Whatsapp voor iedereen beschikbaar komen.

De prijzen van de nieuwe abonnementen zijn nog niet bekend gemaakt. Wel laat de operator al weten dat er in de nieuwe vorm geen automatische koppeling meer tussen belminuten en MB’s meer is en dat klanten onbeperkt kunnen sms’en.

Daarnaast biedt elk abonnement toegang tot het 4G netwerk, zodra dit beschikbaar is. “Klanten die willen profiteren van de maximale snelheid op het 4G-netwerk kunnen hiervoor hun abonnement later in 2013 aanpassen.” , aldus T-Mobile. Ook is de buitenlandbundel Travel & Surf standaard geactiveerd, zodat klanten niet langer ongemerkt hoge kosten in het buitenland kunnen maken.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “Klanten vragen om transparantie, eenvoud en keuzevrijheid. Aan al die wensen komt T-Mobile tegemoet met deze gloednieuwe en unieke aanpak. Klanten kunnen zelf kiezen hoeveel belminuten, MB’s en aanvullende diensten ze willen afnemen en zullen daardoor nooit teveel betalen. Naar mijn mening breken we nadrukkelijk met het ‘oude denken’ in de telecomsector en zetten we hiermee een nieuwe standaard.”

De nieuwe abonnementen van T-Mobile zijn vanaf 13 mei verkrijgbaar. Informatie over de prijzen en voorwaarden van de nieuwe abonnementen maakt T-Mobile binnenkort bekend. Voor bestaande klanten verandert niets. Zij kunnen hun abonnement verlengen en gebruikmaken van de nieuwe abonnementen als hun huidige abonnement afloopt.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen